GEÇMİŞTEN GELECEĞE MESLEKLER

"GEÇMİŞTEN GELECEĞE MESLEKLER" eTwinning projesini, okulumuzdan 2/A sınıfı öğretmeni Mine Koç ile 3/A sınıf öğretmeni Sultan Gültaş proje ortağı olarak ülkemizden 5 öğretmenle birlikte yürütmektedirler.Ekim 2020'de başlayan projemiz, Mart 2021'de sona erecektir.

04.03.2021 324

Projemizin Amacı;

1- Öğrencilerimizi geçmişte kalmış olan şu an yapılmayan meslekler, günümüzde yapılan meslekler ve gelecekte yapılan meslekler hakkında bilgilendirmektir.

2-Öğrencilerimizin web 2.0 araçlarını deneyimlemelerini sağlayıp, güvenli internet ve teknoloji kullanımı hakkında bilgilendirip gelişimlerini sağlamaktır.

3-Öğrencilerimizin sosyalleşip, kendilerine güvenerek iyi duygular geliştirmelerini ve eğlenerek öğrenmelerini sağlamaktır.