Kitapların Dünyasına Yolculuk-Journey to the World of Books

"Kitapların Dünyasına Yolculuk-Journey to the World of Books" eTwinning projesini, okulumuzdan 2/A sınıfı öğretmeni Mine KOÇ ile Anasınıfı öğretmeni Şadiye YILMAZ  yürütmektedirler. Projemizin kuruculuğunu okulumuzdan sınıf öğretmeni Mine KOÇ ile Karatay Kocatepe İlkokulu'ndan sınıf öğretmeni Melike Çevik yapmakta olup; projemiz 10 Türk ve 2 Romanya,1 Bosna Hersek, 1 Portekiz, 1 İtalya'dan proje ortaklarıyla yürütülmektedir. 04.01.2021 başlayan projemiz, 06.06 2021'de sona erecektir.

01.05.2021 243

Projemizin Amacı:

1-Projeye katılan öğrencilerin, kitaplara karşı ilgilerini arttırmayı, okuma alışkanlığı kazandırmayı hedefleyen ve kitaplarla ilgili iyi duygular geliştirmelerini sağlayan bir projedir.
2-Öğrencilerin kitaplara karşı ilgilerini arttırmak.

3-Öğrencilerin okuma alışkanlığı kazanmalarını sağlamak. Değişik web 2.0 araçlarını tanımak ve kitaplar ile ilgili etkinlikler yapmak.

4-Öğrencilerin hayal dünyalarını genişleterek yeni fikirler üretmelerini sağlamak.

5-Öğrencilerin başka okullardaki öğrencilerle işbirliğini sağlamak.