Kozanlı Cumhuriyet İlkokulu

Vizyon: Milli kültürle bezenmiş, başarıda sınır tanımayan, çizgi üstü model bir okul, Ahlaklı, Üretken, Çalışkan, Yaratıcı, Değişen ve Gelişen Dünyaya uyum sağlayabilen, Adaletli, Girişken ve Vatanını daima koruyup geliştiren bireylerin yetiştirildiği bir okul olmak.

Misyon: • Öğrencilerimize çağdaş bir eğitim vermek için varız. • Eğitimi okul öncesinden başlayarak vermek için varız. • Türk toplumunun değerlerini, ahlakını önemseyen insanlar yetiştirmek için varız. • Çevremize de eğitim vermek için varız. • Severek gelinebilecek bir okul ortamı hazırlamak için varız. • Geleceğimize en kaliteli insanı yetiştirmek için varız.

Başarılar:

Saatler: 09.00-15.00
Yabancı Dil:
Servis Bilgisi: Öğretmenlerimize ait servis yoktur. Lise ve ortaokulun öğretmen servisleriyle veya özel araçlarla ulaşım sağlanabilir.
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler: